Järjestelmän tarkkailun tiedot

Laajenna kaikki | Pienennä kaikki

Ota käyttöön / poista käytöstä

Heikkousturva -osiossa voit määrittää sovelluksen toiminnan, kun heikkouksia sisältävät sovellukset käynnistävät suoritettavia tiedostoja.

Valvo luvattomia toimenpideyrityksiä

Uhkia havaittaessa

Havaittaessa haitallista tai muuta toimintaa

Suoritettava toiminto, jos järjestelmän voi palauttaa haitallisia tai muita toimia edeltävään tilaan

Näytön lukitsevien haittaohjelmien torjunta -osiossa voit määrittää toimet tilanteessa, jossa näytön lukitsevien haittaohjelmien toimintaa havaitaan. Näytön lukitsevat haittaohjelmat ovat haitallisia ohjelmia, jotka rajoittavat käyttäjän toimintaa tietokoneella lukitsemalla näytön ja näppäimistön tai estämällä tehtäväpalkin ja pikanäppäinten käytön. Näytön lukitsevilla haittaohjelmilla voidaan yrittää kiristää rahaa vastineena käyttöjärjestelmän käytettävyyden palautuksesta. Kun käytät näytön lukitsevien haittaohjelmien torjunta -toimintoa, voit sulkea minkä tahansa näytön lukitsevan haittaohjelman painamalla määrättyä näppäinyhdistelmää.

Havaitse ja sulje näytön lukitsevat haittaohjelmat

Voit sulkea näytön lukitsevan haittaohjelman manuaalisesti seuraavalla näppäinyhdistelmällä